död

Jag går och hyr film, träffar mi, går hem till henne, ser skiten som var ganska bra, går hem. Kommer på att jag inte tog nycklar med mig. Mina päron sover, ringer min brorsa, han är inte hemma och skulle inte komma hem heller. Han ba jag tror mitt fönster är öppet. Jag går och kollar, och det är det.
Han bor i källaren. Fönstret är liksom under marken med en liten "vallgrav" runt. Jag klär av mig "naken" och slingrar in, tror att hans säng är under mig. Det var den inte och jag ramlade ner på golvet = AJ!

Fast asså, nu mår jag ju bra. Inga värre skador.
Lyssnar på cocorosie, det är bra. Tänker på hur livet var förr, och hur det är nu. Mycket har hänt och mycket kommer antagligen att hända. Förövrigt vill jag gå till den nya humana. Man ba, vem kollar på kläderna när ni delar ut fri öl och det är ca 875896449367484 st människor på cirka 40 kvm.
Mi var där idag dock. Hon sa att det var ganska schyssta "grejjer".

PUzz

Typ hela fredag och lite lördy


!!!!!!!

Det här inlägget är skrivet av Emma Veronica Johansson, och jag ba agree!


Förlåt att min blogg har blivit så slät och innehållsös, men jag orkar inte vara någon jävla kritiker i den meningen de flesta av er skulle mena. Nåt gammalt mobboffer som sitter och smattrar på en laptop och likt en brådmogen unge gnabbar emot en annan "kritiker" som egentligen tycker samma sak. Eftersom personen har en fitta handlar kritiken antagligen om ideal, vikt, ätstörningar, kvinnohistoria eller hur man ska göra det bättre, ännu bättre, för sig själv och andra som också har fitta. För något annat har ingen kvinna jag hittills träffat varit intresserad av. Gud, jag önskar jag var man ibland. Nej, jag menar det inte som kritik mot manssläktet, jag bara menar det. För att jag förstår de kvinnor jag träffat i mitt liv på så få plan. Jag gråter också till E.T. och när jag ser kattungar fara illa, men utöver det här hormonöverskottet vet jag ibland inte vad vi har gemensamt. Jag bloggar bara för att ha er kvar den dagen jag behöver säga något verkligt viktigt. Mellan dessa fåtal inlägg lägger jag upp massa bilder på mig själv utan att egentligen själv fatta varför. Vad är det ni vill se? Ni vet ju redan hur jag ser ut? Vill ni avslöja mig på något sätt? Sätta dit mig som en falsk kvinna, visst vet ni att jag inte är så snygg egentligen och visst vore det tillfredsställande att vara den som gjorde det stora avslöjandet. Undrar ni om jag har dålig hållning, sneda tänder i underkäken och begynnande rynkor? Lite omarkerad käklinje också? Ja, det har jag. Ska ni sluta läsa nu när ni fått det bekfräftat? Åh, det finns inget så komplext som feminismen. Att undra över feminismens syfte kan ibland vara som att fråga efter livets mening. Är det att kvinnor ska ha samma förutsättningar som män? Alla människor föds in i denna värld med samma förutsättningar; en hjärna och en kropp. Runt varje prepubertal människa surrar, liksom ringarna runt saturnus, ett antal* ismer - ,man grabbar tag i tre av dessa, rangordnar dem och sedan vet man vad man ska ha för huvudbry resten av livet. För kvinnor blir det ofta feminism överst på listan. Så nobelt av ”oss” att då välja just kvinnokampen. Så nobelt av oss svenska kvinnor, med 12 år gratisutbildning, välbetalda jobb, tak över huvudet och rätten att slå killar på käften utan att få spö tillbaka att välja att vara del av en kamp som redan är paketerad och klar - ett problem som någon redan löst åt oss för typ 20 år sedan. Precis som kvinnor innan oss valde att stå vid diskbänken eftersom de redan var så duktiga på att diska. För man kan ju alltid bli bättre. Vem bryr sig att Gogolokko blir våldtagen av en kniv i nåt U-land när vi har våra egna viktiga frågor – som att män trots försök till uppläxning fortfarande gillar tuttar och att vi inte får gå topless på badhuset. Nä ni, jag vet inte vad jag pratar om, jag tar tillbaka allt som står ovan.

* (beroende på dennes geografiska läge och hjärnkapacitet)

asså jag bah STRESSAD!

På torsdag ska jag hålla ett argumenterande alt. säljande tal i svenskan. Jag har inte kommit på ett ämne än! VÄÄÄRT!
Sen så har vi ju visningen på fredag, och jag är verkligen inte klar med allt dit heller. Och idag när jag skulle sy klart plagg nr 1. så bah: NEY, fult fult fult. Så jag ba sket i det och började på något helt nytt = en klänning!!!!!
Så idag har jag slitit som ett djur med denna skapelse, och jag är äntligen klar!
Har bara lite annat shit kvar.


Juste, glömde ju pizza recensionen, så vi kör den nu.
Märke: Grandiosa
Sort: Gudfadern
Innehåll: Tomatsås, ost, vitlök, pesto, lök, tomat.
smaktest (1-10): cirkus en 4a!
Slutsats: Jag är inte ett stort pizza fan, men om jag ska äta pizza föredrar jag en från en pizzeria. Denna var dock en helt okej en, för att vara butiks pizza alltså. Inte helt okej jämfört med en från en pizzeria. Dom är mycket godare och tunnare!
mumz

niggaz with attitude!

Snart ska jag äta en pizza. En sån där färdigköpt man lägger i ugnen. Det ska bli min middag, och det sa bli gott. Jag är ganska hungrig. Vet inte vad det är för slgas pizza, kan återkomma med vilken sort det var samt en liten smakrecension.

Snart ska även Mi komma över. Hon är på teater i en park brevid mig. Vi ska ba hitta på nått myzigt.
Visst var jag fin som ganguro föresten? Ska nog färga mitt hår i samma färg som peruken, d.v.s. skogsgrönt (fin färg)

Puzz puzz

ganguro


jag bah hitta min kameraladdare


nån ba fixar cool bild på mig


TiSdAg

Asså jag ba hittade min kameraladdare som har varigt long lost i en låda i min kompis Marias källare! VÄRT
Nu ska jag ba fota hela tiden f.o.m. imorgon!!!!!!!!

lördagens bravader


Mamma leker 6ig


Världens snyggaste faster!!!!!!!!!!


Mamma fick till det med pappas ex!


"hänger i soffan"


Storasyrran


Min andra faster *vampyren* och pappas nya toyboy


Mi, jag och moster Tanya spexar i rulltrappan *knas*


Pappa leker 6ig


Mammas utfitta!


Pappa, jag, ena brorsan och mamma.


Brorsan och jag *syskonkärlek*


Brorsan (fittslickarn) och pappa

hej hej hemskt mycket hej

Mycket bra helg. Fint. Bra. TUTTAR!

Det är såhär jag lever va;

.

Jag ba töjde min septum idag!!!!! Det ba gjorde skit ont, eller det gör fortfarande ont.
Jag ba blekte håret och ögonbrynen 4 gånger igår och 2 idag, man bah; Hej kille med svullen röd panna som svider bauta mycket trots all idomin.

Återkommer med bild.

Juste köpte lite fina saker igår, och ett par fina solglasögon idag!!!!!!!!!!

Fredags

Fjortis fekke hos millie.
Min tå blev uppslizad
bågon hoppade på min bröstkorg (AJ!)
random blatte chichas kommer och börja bråka!!!!!!!
Jag var full
DET VA NICE!!!!!!!!!

RSS 2.0